top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDavid Franck

Jouw gezondheid is onze bezorgdheid

Bijgewerkt op: 24 jul. 2023

Welkom bij Tachtigtwintig!


Vanaf augustus 2023 publiceren wij wekelijks artikelen. De artikelen zijn voornamelijk gerelateerd aan sport (o.a. fitness), voeding en gezondheid in het algemeen.


Wij zijn niet zoals een van die vele traditionele fitnesscentra of sportclubs die jou belooft dat jij je doelstellingen kan realiseren met één enkele klik op de knop. In onze studio's kom je niet traditioneel fitnessen en hoef je geen uren te cardio'en om fit te worden. Wij hebben jaren gespendeerd om mensen te helpen met het werken aan hun figuur en gezondheid en wij hebben dit hele proces samengebracht tot TachtigTwintig. Laat ons helpen om jouw levenskwaliteit te verbeteren.

Coaches die jouw gezondheid willen verbeteren.

Hoe weet ik of dit blog iets voor mij is?


Als lezer van dit blog willen wij jou helpen om je levenskwaliteit te verbeteren of je nu sporter bent bij Tachtigtwintig of niet. Wij willen sporten en gezondheid laagdrempelig maken voor zij met weinig tijd, zij met geen zin in klassieke fitness, zij met blessures, kwetsuren of klachten die begeleiding willen voor hun veiligheid en zij die een stok achter de deur nodig hebben omdat het op hun eentje niet lukt.

Wat mag ik verwachten?

Wekelijks publiceren wij gezondheidstips en tricks op al onze platformen: website, Facebook, Instagram, Youtube en TikTok.

Ben jij een lezer? Volg dan deze blog. Ben jij liever voor het visuele? Bekijk onze videos via Facebook, Instagram, Youtube of Tiktok.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page