top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDavid Franck

Heb je knie- of rugproblemen? Probeer krachttraining

Tip van de dag: Probeer krachttraining, ook bij blessures. Ook bij knie- of rugproblemen. Of andere kwetsuren waarmee je rondloopt.

Is BCAA aan te raden?
Probeer krachttraining bij knie- of rugproblemen

Iemand die alles weet van niet graag klassiek fitnessen, maar wel resultaat halen is Lutgarde. Lutgarde voert al enkele jaren twee tot driemaal per week krachttraining uit. Zij was zo vriendelijk om haar grootste adviespunt, dat ze geleerd heeft doorheen de jaren training, mee te delen met ons allen. Hier is wat ze zei:


“De reden waarom ik gestart ben met kracht-/weerstandstraining was omdat ik mij fitter wilde voelen en dat ik van mijn rug- en kniepijn wou af zijn. Ook wat kilootjes kwijtspelen… Ben ondertussen op iets minder dan een jaar 10 kilo kwijtgespeeld. Ik ga er nog verder aan werken. En op gebied van mijn rug- en knieproblemen, die pijnen die ik daarvoor had, zijn allemaal weg. Als je een studio kan vinden met goede begeleiding waar je oefeningen worden aangepast naargelang je klachten, dan ben je dubbel zo gemotiveerd. Dus mensen, ik zou zeggen heb je knie- of rugproblemen, probeer krachttraining en zoek goede begeleiding! Toi toi toi!”


DUS, KNIE- OF RUGKLACHTEN?


Probeer krachttraining! Je kan absoluut je been- en rugspieren versterken zodat je minder last zal ondervinden.

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page