Laat ons direct duidelijk zijn. Wij zijn niet één van die vele traditionele fitnesscentra of sportclubs die jou belooft dat jij je doelstellingen kan realiseren met één enkele klik op de knop. Je komt niet even traditioneel fitness in Bornem doen bij ons.

Hier is hoe het in elkaar zit. In het kort.. Wij gaan jou niet gewoon leren vissen, wij gaan je direct de hele zee geven.  

Wij hebben jaren gespendeerd om mensen te helpen met het werken aan hun figuur en gezondheid en wij hebben dit hele proces samengebracht tot Tachtigtwintig. Dit zodat jij direct deze zaken kan toepassen in jouw leefwereld. 

Wat je gaat meemaken is niet gebaseerd op sprookjes. Je gaat de echte redenen zien, de mogelijkheden en waarom mensen wel hun figuur en/of gezondheid kunnen verbeteren en nog belangrijker, waarom jij dat ook kan!

 

Er zijn geen filters. Jij bent diegene die nog altijd je inzet moet tonen. Wat je van ons krijgt is de exacte formule die wij de voorbije jaren gebruikten om honderden en duizenden mensen te helpen met het verbeteren van hun gezondheid. 

 

Wil jij écht korte metten maken met je excuses? Wil je écht niet meer uitstellen? Klik dan nu op de rode knop rechtsboven.

Of ben jij iemand die zegt dat 'ik ga actie ondernemen' en dan helemaal niets doet, klik dan vooral niet op de rode knop.